HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

Predstavitev knjig “HRTJA TRILOGIJA” v Rogaški Slatini

objavljeno 14 Mar 2016

Slikanici Marko in zvezdica Tara, Aura, hrtja princesa sreče ter knjiga Rdeča sekunda – zgodbe, ki sežejo do srca

 

12806106_985836244832759_4744449438271178789_nV ponedeljek, 21. marca 2016, bomo v knjižnici Rogaška Slatina predstavili naše tri posebne knjige, ki bralcem prinašajo posebno sporočilo – življenje vsakega bitja na tem planetu je vredno spoštovanja in človek nikakor ni tisti, ki bi si smel jemati posebno pravico ODLOČATI o življenju in smrti, sploh kadar gre za njegov zaslužek ali celo zabavo.

Knjige smo poimenovali ‘HRTJA TRILOGIJA’ – a v bistvu gre za tri povsem samostojne zgodbe, namenjene širokemu starostnemu razponu bralcev (MARKO IN ZVEZDICA TARA je namenjena najmlajšim, knjigi AURA, HRTJA PRINCESA SREČE in RDEČA SEKUNDA pa bodo z veseljem v roke vzeli vsi bralci), vsem trem pa je skupno, kot sledi že iz naslova, da bodo predstavile problematiko vzreje hrtov tako za lov kot tudi za pasje dirke, vendar so zgodbe navzlic obravnavani tematiki zapisane tako vešče in z občutkom, da nas bodo brez težav popeljale tudi v pravljičnost pisane besede.

Knjige in hrtjo problematiko bo predstavila naša članica in avtorica Blažka Ribič, da bo vse potekalo gladko, bo poskrbela Tjaša Zorc, največ pozornosti pa bodo gotovo pritegnili njuni posvojenčki: greyhounda Turbo in Koogy, ter ibiška podenca Zoya. 🙂

Predstavitev se bo pričela ob 18.00, vljudno vabljeni!

 

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org”