HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

Posvojitev 1.6.2013

objavljeno 02 Jun 2013

969950_470275023055553_216720091_nVčeraj sta greyhounda Roa in Liam obrnila svoj nov list v knjigi njunih življenj.

Prišla sta v Slovenijo k svojim prečudovitim posvojiteljem. Prelep, mlad, črno bel, visokorasel, igriv in norčav Roa je našel svoj prostor v srcu in domu Sebastijana, kjer verjamemo, da bo zapolnil prav posebno praznino in opravil bo prav posebno poslanstvo. Verjamemo, da je bila med Roo in Sebastijanom včeraj ljubezen na prvi pogled in zato jima iskreno in iz srca želimo srečno, veselo, nadvse igrivo življenje skupaj. Roa krasen in poseben hrtek si v vseh pogledih. Res lepo te je bilo spoznati in pocartljati. 🙂

Tudi visokorasel, prečudovit, prav tako igriv mlad grey fantek Liam je včeraj dobil čisto svojo krasno družinico, s katero verjamemo, da mu nikoli ne bo dolgčas, prav tako bo Liam našel pri njih dovolj rok, ki bodo samo cartljale, cartljale in razvajale. Hm, kdo ve, mogoče bo pa to najbolj razvajen hrtek na tej strani Alp …;)
Liam bodi srečen in vesel hrtek, naj ti bo življenje postlano z rožcami. Tudi tebe je bilo lepo spoznati in se prav igrivo sprehoditi s teboj, ko si stopil s tovorjnačka po dolgi poti z Irske. Liam krasen hrtek si!

V tem albumu najdete nekaj fotografij s posvojitve Liama in Roe …:)
(HVALA Gregor in Nada za lepe fotke. to)

Še enkrat bi se radi iskreno zahvalali družini Peternik in Sebastijanu, da so ponudili priložnost Liamu in Roi. To je najlepše darilo naši ekipi. 🙂

922890_470275176388871_1891426591_nHvala vsem, ki ste prišli, nekatere je bilo lepo prvič videti in spoznati – prav fajn druščina ste.

Hvala tudi posvojiteljem, ki ste si vzeli čas in se prišli podružit in pospremit hrtka v novo življenje. Hvala seveda tudi vsem posvojenim hrtkom, ki ste si prišli malo pretegnit tačke in spoznat nove hrtje prijateljčke.

HVALA naši nepogrešljivi Nadi, ki vedno pridno koordinira stvari in poskrbi za nemoteni uporabo poligona. Hvala Nataša tudi tebi, da si utegnila priti.

HVALA vsem in vsakemu posebej! Brez vas in vaše podpore bi vse te sanje ne bile mogoče …Za hrtke, ki še čakajo svojo srečo zmoremo skupaj več in bolje!
Krasni ste.

V tem albumu še nekaj fotografij z mini srečanja posvojiteljev in njihovih hrtkov, preden smo prišli z dolge poti z Roo in Liamom.

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije