HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

Posvojitev greyhoundov 31.3.2013

objavljeno 27 Mar 2013

Posvojitev greyhoundov se bo odvijala v nedeljo, 31.03..2013 in sicer na poligonu kinološkega društva Pluton v Ložnici pri Žalcu, kjer je dovolj parkirnega prostora in tudi pokrit del (v primeru slabega vremena).
Uradna posvojitev greyhoundov se bo začela ob 14:00 uri.

Tokrat prihaja v Slovenijo 5 smrčkov: greyhounda Del in Sun, lurcherja Buffy in Buck in mala whippetka Lottie, vsi že imajo zagotovljene domove. Vljudno vabljeni tudi vsi ostali posvojitelji hrtkov, da se pridete malo podružiti z nami, vaši hrtki pa si bodo lahko v varno ograjenem poligonu pretegnili svoje dolge tačke. Vreme nam sicer ne napovedujejo najlepše, a nič zato. Na poligon lahko pridete že od 12.00 ure naprej.
Zaželjeno je, da so v času uradnega dela posvojitve novih hrtkov, vaši hrtki pridno na povodcih in jih spustite pred ali po sami posvojitvi. Bodimo uvidevni do novih hrtkov, za katerimi je dolga in naporna pot, prav tako bodo od vsega novega tudi v stresu. Na poligonu ne pozabite pospraviti za svojimi hrtki.
Prav tako pa nas pridite pogledati in kaj tudi povprašati tudi vsi tisti, ki se zanimate za posvojitev odslužene hrtje duše. Z veseljem vam bomo podali informacije na to temo.

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije.