HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

posebne zahvale

podjetja in portali prijazni hrtom

Društvo Hrtji svet Slovenije na tem mestu podeljuje prav posebne zahvale podjetjem in spletnim portalom, kateri s svojim so vedno pripravljeni priskočiti na pomoč hrtom in pomagajo k uresničevanju ciljev in nalog našega društva, ter s tem omogočajo, da odsluženi psi posvojeni preko našega društva dobijo drugo priložnost za svoje srečno življenje v Sloveniji.

Na tem mestu se jim iskreno ter iz srca zahvaljujejemo za njihovo nesebično pomoč.
Upamo, da vam bo v veselje in ponos še v naprej sodelovati z nami.

Brez vaše prijazne in nesebične podpore bi zelo težko dosegli naše zastavljene cilje … Skupaj lahko dosežemo več in s tem pomagamo hrtom in ostalim psom, ki so potrebni pomoči.

 

  • DOGET d.o.o.

Podjetju DOGET d.o.o. se prijazno zahvaljujemo za sodelovanje nami; predvsem pa za to, da članom našega društva konstantno omogočajo izredno ugodne nakupe briketirane hrane. Prav tako sem jim zahvaljujemo za večjo količino briketirane hrane, ki so jo donirali za akcijo “Scooby Medina brez hrane”. Več o izdelkih, ki jih je je mogoče najti pri njih pa najdete TUKAJ.

  • VETERINARSKA AMBULANTA USAR d.o.o.

Vetrerinarski ambulanti USAR d.o.o. iz Spodnjega Dupleka pri Mariboru se najlepše zahvaljujemo, ker našemu društvu občasno omogoča, da so psi, ki so v Mariboru nastanjeni v začasnih skrbništvih, takoj po prihodu v našo državo ustrezno veterinarsko pregledani in, v primeru, da je to potrebno, tudi profesionalno oskrbljeni. Vse te storitve nam njihova ambulanta donira. Za to nesebično in plemenito delo se jim v imenu hrtov iskreno zahvaljujemo. Več o njihovem delu pa si prosimo preberite na njihovi spletni strani TUKAJ.

  • MR. PET

Podjetju Mimaja d.o.o. oziroma njihovi blagovni znamki Mr. Pet se prijazno zahvaljujemo za sodelovanje in ugodnosti pri nakupih v njihovih trgovinah, ki jih nudijo tako članom, kot tudi vsem posvojiteljem. Mr. Pet trgovina ponuja vsakemu novemu posvojitelju 20% popust za enkratni nakup v njihovih trgovinah širom Slovenije. Več o trgovinah in izdelkih, ki jih najdete v njihovi ponudbi, lahko preberete TUKAJ.

  • Portal PES MOJ PRIJATELJ

Portal Pes moj prijatelj nas podpira pri našem delu in nam vedno prijazno priskoči na pomoč z raznimi objavami, ter s tem omogočajo, da se glas o našem društvu širi po Sloveniji. Več o njih pa na njihovem portalu TUKAJ.

  • Portal ŽIVALSKE NOVCE

Portal Živalske novice nas podpira pri našem delovanju, pomaga pri objavah in pomaga ozaveščati o problematiki odsluženih hrtov. Več o njihovem portalu pa tukaj: http://www.zivalskenovice.si/ ali tukaj http://www.facebook.com/ZivalskeNovice .

  • ALER

Lepo se zahvaljujemo družinskemu podjetju ALER za prijazno sodelovanje in pripravo paketkov hrane in priboljškov, ki jih naši posvojenčki dobijo ob prihodu v Slovenijo. Več o njihovi trgovini in ponudbi ki jo imajo najdete TUKAJ.