HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

Lurcherka Alice

Pasma: lurcher
Spol: samica
Datum rojstva: 2022
Barva: progasta

IZPOLNITE INFORMATIVNI VPRAŠALNIK ZA POSVOJITEV

Psička Alice je trenutno v začasnem domu na Irskem, pred tem pa je bivala v velikem zavetišču. Alice je mlada psička, stara okoli dveh let in v začasnem domu počasi kaže svoje prave barve in čudovit karakter.
Odlično se razume z vsakim psom, ki ga je do sedaj spoznala – tudi z najmanjšimi in najmlajšimi ni imela težav. Očitno je imela v preteklosti z ljudmi slabe izkušnje, saj je sprva rahlo zadržana in sramežljiva ob novem človeku, a kaj hitro postane zelo ljubeča in ckrljiva psička, ko človeka dodobra spozna.
Njen odpoklic v varno ograjenih površinah je kar dober, a Alice redko gre daleč stran od svojega človeka. Potrebovala bo nekaj malega treninga hoje na povodcu in človeka, ki bi bil pripravljen z njo deliti veliko izletov, avantur, sprehodov in mali delček svojega kavča.
Alice je še vedno mlada psička in to se pozna tudi v njenem obnašanju – je polna energije in rada ukrade kakšen čevelj, copat ali kos oblačila.
Alice je res prikupna, prijazna in nasploh čudovita psička, ki bo nekomu lepšala dneve. Iščemo posvojitelja, ki bi Alice nudil življenje, ki si ga zasluži. Če vas zanima posvojitev, nam pišite na info@hrtjisvet.org .