HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

Lurcher Ozzy

Pasma: lurcher
Spol: samec
Datum rojstva: 25.6.2022
Barva: črna

IZPOLNITE INFORMATIVNI VPRAŠALNIK ZA POSVOJITEV

Ozzy je mlad in izredno navihan fant, ki je v zavetišču pristal zaradi pomanjkanja časa iz strani lastnikov. Ozzy je bil posvojen pri šestih tednih in je tako svoje življenje kot družinski član, ampak zaradi sprememb okoliščin potrebuje nov dom. Ozzy je zaradi hitrega odhoda v dom bil prikrajšan za igro s svojimi bratci in sestricami, kar pomeni, da mu določena pravila pasje kulture niso najbolj jasna in v igri ne pozna meja, kljub temu pa je ob igri izredno nežen fant. Ozzy obožuje družbo psov in igral bi se lahko od jutra do večera – v zavetišču je tako našel novega prijatelja Consierga, ki je včasih nežno zamenjal za svojo igračo. Prav tako pa je kot čisto pravi najstnik nekoliko vokalen, ko ni po njegovo, ampak se na srečo kar hitro umiri in pusti zamotit
Ozzya smo ob našem obisku zavetišča peljali tudi na sprehod – izredno dobro je razumel besedo walk :), kjer je lepo hodil na povodcu, kot najstnik pa je še vedno izredno radoveden in smrček je potrebno vtakniti prav v vsak skrit kotiček.
Ozzy je primeren za posvojitelje, ki mu bodo nudili veliko miselne in fizične zaposlitve – primerno njegovi najstniški naravi. Z majhnimi psi nima problemov, paziti je potrebno samo v primeru pregrobe igre. Svojim posvojiteljem bo vsekakor popestril dneve in v dom prinesel obilico smeha.