HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

Lurcher Jacko

Pasma: lurcher
Ocenjeno leto rojstva: 2015
Spol: samec
Barva: lisičje rjav

IZPOLNITE INFORMATIVNI VPRAŠALNIK ZA POSVOJITEV

dav

Jacko je srednje velik lurcher, mešanec z greyhoundom, krasne lisičje barve s temno obrobljenimi očmi.

Je vesel, uživa v človeški družbi, najraje se parkira nekje ob tebe ali v naročje in uživa v pozornosti. Ko druge pse enkrat sprejme, se z njimi dobro razume, vendar pa je potrebno biti pozoren pri hrani in ”deljenju pozornosti”.

Ko si na cesti – sam – se naučiš postaviti zase, priboriti si vsaj malo hrane in vnaprej postaviti obrambne ščite. In točno tak danes Jacko je, tako ga je oblikovala dosedanja življenjska pot. A te navade se da prepisati, napisati nova navodila in Jacko izkazuje zelo velik potencial za učenje, spreminjanje in izgradnjo pravega zaupanja. Za vse to pa potrebuje predvsem izkušenega vodnika, ki mu bo lahko pokazal, kako se v drugačnem svetu živi in obnaša. Jacko ima pred seboj še celo življenje in že po kratkem bivanju v zavetišču je izrazito naklonjen prijazni besedi in roki, vse ga zanima, življenje želi zajemati z veliko žlico. Aktiven življenjski slog mu bo zelo odgovarjal, najraje pa bi ostal edini pes v družini.

Samozavesten pasji vodnik bo v tem lepem mladeniču našel najzvestejšega in vedno za vse pripravljenega sopotnika. Pa še prav vsak dan posebej vas bo pozdravila njegova edinstvena obrazna maska, ki ni nič drugega, kot en širok nasmeh.