HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

Hrtji svet se zabava!

objavljeno 04 Jun 2015

hs2

 

Dragi posvojitelji in hrtji prijatelji!

Dolgo smo govorili, predolgo odlašali – ampak sedaj je dokončno! Prav vse vas vljudno vabimo na vseslovenski vsehrtji dogodek in sicer veliki piknik Društva Hrtji svet Slovenije, ki se ima zgoditi v nedeljo, 14. junija, na poligonu v Ložnici pri Žalcu.

Dogovorili smo poligon, zaprosili za lepo vreme, pripravljen je simpatičen program, ki bo ne samo informativne, temveč tudi zabavne narave. Vsekakor bomo tudi tokrat dobrodelni… Potrebujemo le še vašo dobro družbo, veliko hrtjih smrčkov na ogled in pa par malenkosti, brez katerih hrtji piknik pač ne more uspeti.
Prosimo vas, da tako s seboj prinesete:

– odejico za hrta (poljubno število, res ne vem, kako ste zmenjeni z vašo hrtjo visokostjo) in morda kakšen piknik tepih, saj se bo dalo prosto najti svoj prostorček za počitek nekje na poligonu
– kakšen domač priboljšek v obliki peciva, lahkih dobrot oziroma finger food; pijačo bomo priskrbeli v društvu (tu me nek hrt dreza, da ne bi slučajno pozabili pasjih priboljškov!!!)
– morda kakšno malo stvar, ki bi jo lahko vključili v našo osrednjo licitacijo: kakšen izdelek ali predmet (nov ali dobro ohranjen), ki ste ga pripravljeni donirati v dober namen in bo na licitaciji ponujen v odkup

Osrednja tema piknika je seveda druženje, izmenjava izkušenj, morda se naučimo še kaj iz bogatih izkušenj veterinark… In pa v duhu poslanstva društva – zbiranje sredstev za novo pomoč. Vsekakor srčno upamo, da se nam na pikniku pridružijo tudi nekateri hrtji varovanci, ki so ravno s tovrstno pomočjo danes živi in zdravi. Bi morda kdo rad spoznal Princess Arabello?

Dobrodelna prijavnina na piknik znaša 5 EUR (ne glede na število nog in tačk); vašo udeležbo prosimo predhodno potrdite na info@hrtjisvet.org, da znamo pripraviti vse potrebno.

Pričnemo ob 10.uri dopoldne. In kot se za prijetno nedeljo spodobi, časovno nismo omejeni, tako da dobrodošli kadarkoli preko dneva.

Prisrčno vabljeni! Luštno bo.