HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

HRTJI SVET KOLEDAR ZA LETO 2023

objavljeno 09 Nov 2022


Zbiramo prednaročila!

Tudi letos smo v društvu pripravili dobrodelni koledar posvojenčkov za leto 2023! Naj bodo hrti del naših življenj še naprej, naj nas nasmejijo vsak dan posebej, naj njihov topel dotik odnese skrbi daleč proč, naj nas povezujejo in navdihujejo za male in velike zmage. Vse dni v letu. Hrti. Nastal je še en krasen in resnično edinstven koledar društva HRTJI SVET Slovenije!V kolikor si želite koledar HRTJI SVET za leto 2023 imeti tudi pri vas doma, v vaši pisarni ali pa ga enostavno podariti vašim prijateljem, poslovnim partnerjem, znancem ali sorodnikom, nam prosimo pišite na: narocila@hrtjisvet.org.

Koledar stane 15€.

Koledar HRTJI SVET za leto 2023 krasijo:
naslovnica: greyhoundica Keira
januar: greyhoundica Didi
februar: greyhoundica Ali
marec: greyhound Tedi
april: galgina Esma
maj: galgina Mini
junij: mešanka z galgom Nairobi
julij: galgina Gala
avgust: greyhounda Keira in Šuri
september: lurcher Blue
oktober: greyhoundica Unique
november: galgo Jakec
december: podenco Pukki

Vsi greyhoundi, lurcherji, mešanci z galgom in galgi, ki so prikazani v tem koledarju, so posvojeni! Po težkem življenju v Španiji ali na Irskem živijo sedaj srečno življenje pri odgovornih posvojiteljih v Sloveniji.
Za nesebično pomoč in podporo se iskreno zahvaljujemo:
– Luciji Jelenko za čudovite fotografije, na katerih je krasno ujela karakterje naših posvojencev,
– Dobranu Lazniku za oblikovanje koledarja,
– posvojiteljem hrtov, ki so si vzeli čas in svoje ljubljenčke pripeljali na fotografiranje,
– Niki Uhan, ki je pomagala fotografinji pri fotkanju,
– Bazenskemu kompleksu Aqualatio Slovenj Gradec in Čajnici Peč za elektriko,
– PGD Prekopa Čeplje Stopnik za agregat,
– članom društva HRTJI SVET, ki ste aktivno omogočili, da je tudi letos projekt uspel. Vsem iskreno in iz srca hvala!

Že vnaprej hvala tudi vsem, ki boste koledar naročili in nam tako namenili donacije, da lahko nadaljujemo z našim poslanstvom.

Zakaj dobrodelni koledar in komu pomagamo? Društvo HRTJI SVET Slovenije se trudi po svojih najboljših močeh pomagati odsluženim hrtom, pa tudi zavetiščem in prostovoljcem na Irskem in v Španiji od koder prihajajo naši hrtki v Slovenijo. Tako so donacije društvu nujno potrebne, če želimo zagotoviti še kakšen začasen dom hrtom, ki morajo nujno zapustiti zavetišče, pa tudi za njihovo oskrbo, drage veterinarske preiskave, pa za ureditev zavetišča, kar je včasih nujno potrebno. Prav tako so nam donacije potrebne, da si lahko pokrijemo stroške transporta z daljne Španije in Irske, saj prostovoljni prispevek posvojnin, ki nam ga namenijo posvojitelji vseh stroškov običajno ne pokrijejo, zato delamo na posvojitvah in transportih minus, ki ga seveda moramo pokrivati iz dodatnih donacij dobrih ljudi.
Ravno zaradi takšnih stvari so nam vaše donacije edini finančni vir, da lahko sploh pomagamo toliko hrtom, lurcherjem in podencom v stiski.
Vsaka vaša donacija nam veliko pomeni in brez vas in vaše podpore vse te lepe sanje za pse ne bi bile mogoče. Eden od virov donacij za naše društvo je ravno koledar Hrtji svet, ki ga s tem namenom vsako leto izdamo in ponudimo vam kot priložnost, da vas vsaj nekaj naših posvojenčkov razveseljuje vsak dan v letu.

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org