HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

HRTJE DIRJANJE

objavljeno 18 Jul 2013

HRTJE DIRJANJE IN SPROŠČENO KLEPETANJE HRTJEGA SVETA 🙂

 

Dragi posvojitelji, člani društva, simpatizerji, podporniki in vsi tisti, ki se zanimate za posvojitev odluženih hrtkov!

 

Poletje je globoko zakorakalo v prijetne temperature in s tem tudi daljše dneve, zato bi verjetno vsem nam pasalo malo druženja. V nedeljo, dne 21.7.2013 – od 18.00 ure naprej, vas prijazno vabimo na ograjen poligon KD Pluton Ložnica pri Žalcu, da se sproščeno podružimo, naklepetamo, hrtki pa si bodo lahko v varno ograjenem prostoru pretegnili tudi tačke.

Na poligonu si boste lahko kupili pijačo, ki jo imajo vedno dovolj na hladnem, če pa se želite posladkati s kakšnim pecivom in sadjem, pa ste lepo naprošeni, da prinesete kar s seboj. 😉

996815_10201027599604438_1595045220_n

Prosimo, da v ograjenem prostoru spuščate samo tiste hrtke, ki se med seboj lepo razumejo, tisti agresivnejši pa naj imajo nameščene nagobčnike, da ne bo prišlo do neljubih poškodb, pa seveda – svoje hrtke imejte vedno in povsod na očeh!
Prav tako lepo prosimo, da za svojimi hrtki počistite iztrebke. 🙂

Ker moramo za najem prostora plačati, vas tudi lepo prosimo, da v kolikor se lahko odrečete 2 EUR simboličnega prispevka, da prispevate k plačilu najema.

Se že veselimo srečanja z vami!

Na sliki najdete zemljevid, da boste lažje našli poligon. Pred poligonom je zagotovljen tudi velik parkirni prostor!

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije

 
LP, Larisa