HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

Greyhoundica Tango

Pasma: greyhound
Spol: samica
Datum rojstva: 7.12.2017
Barva: črna

IZPOLNITE INFORMATIVNI VPRAŠALNIK ZA POSVOJITEV

Tango je srednje velika predstavnica nežnejšega spola greyev. Njen nos krasi čudovita bela, majhna lisa, ki zgleda kot, da je bila prisotna pri pleskanju, ko je naš Marko barval sobo.

Tango je že bila posvojena, ampak je zaradi domnevnega nerazumevanja z drugim psom bila po nekaj letih vrnjena nazaj v zavetišče. V zavetišču ni kazala nekega neprimernega vedenja do psov, s katerimi je bila v skupini, vendar si zaradi previdnosti zanjo vseeno želimo najti dom, kjer bi bila edinka. Kljub vsemu pa Tango, tako kot lep izgled, krasi tudi čudovit karakter. Do človeka je popolnoma neobremenjena in seveda kot čisto pravi grey nadomesti človekovo senco s svojo prisotnostjo, čeprav pa ni vsiljiva in se je brez problema umaknila, če je našo družbo in božanje želel kakšen drug pes – celo čisto netipično hrtovsko se je ulegla na tla brez dekice, kar bo seveda v novem domu takoj pozabila.

Tango je navajena povodca in bontona na sprehodu ter je zelo lepo vodljiva. Resnično je super hrt in je primerna tudi za začetnika.