HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

Greyhoundica Spook – ŽE V SLOVENIJI!

Pasma: greyhound
Ocenjeno leto rojstva: 12. 7. 2017
Spol: samica
Barva: črna z belino

IZPOLNITE INFORMATIVNI VPRAŠALNIK ZA POSVOJITEV

Spook2 (1)Spook, srednje velika greyhoundica črne barve je bila maja skupaj s Spotsom in Tango sprejeta pod okrilje naših irskih kolegov. Vsi trije so bili precej zadržani in prestrašeni, očitno je, da v svojem življenju niso imeli kaj drugih izkušenj kot treningi in dirke.

Po nekaj mesecih v pravi oskrbi se je Spook precej sprostila in razigrala. Do neznancev je sprva še malo zadržana, sploh ko ugotovi, da nekaj hočeš od nje (dati jo na povodec recimo), vendar se po nekaj dneh sprosti in prične zaupati človeku. Pride do tebe, se pusti božati in uživa v človeški družbi.
Z drugimi psi se lepo razume.

Na povodcu hodi zelo lepo, nič ne vleče in radovedno vohlja okrog.

Od posvojiteljev pričakujemo, da bodo razumeli, da bo Spook potrebovala mogoče nekaj dni več, da se bo sprostila, da bo zaupala svojemu človeku. Ob primerni oskrbi in navajanju verjamemo, da bo lepo sprejela tudi neznance in novo okolje. Takšni psi so res krasni, ko se enkrat sprostijo in zaupajo!

 

Po nekaj dneh v začasnem skrbništvu se nam javlja greyhoundica Spook. 
Pravijo tako:
Spook je pravi sonček, cartljiva in razigrana psička, zelo radovedna. Obožuje človeško družbo, prav išče stik in interakcijo – naj si bo to poležavanje na kavču ali aktivni sprehodi. 
Na sprehodu je umirjena, lepo hodi, do sedaj je spoznala večje in manjše pse in se je vedno lepo odzvala. 
Primerna je tudi za malce aktivnejše posvojitelje.
Išče dom!

Več o možnosti posvojitve dobite na info@hrtjisvet.org