HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

Greyhoundica Polyanna

Pasma: greyhound
Ocenjeno leto rojstva: 10/2015
Spol: samica
Barva: črna

IZPOLNITE INFORMATIVNI VPRAŠALNIK ZA POSVOJITEV

Polyanna2Polyanna je srednje velika, zelo postavna greyhoundica, ki je bila v oskrbo društva sprejeta iz zelo slabih pogojev, kjer ni imela dosti stika z ljudmi. Zaradi tega je potrebovala kar nekaj časa, da je pričela zaupati ljudem. V oskrbi, kjer se je počutila varno, se je počasi pričela odpirati in kazati svojo prisrčno, igrivo in prijetno naravo. Z drugimi psi se super razume, so ji v oporo, saj se po njih zgleduje v situacijah, ko se še ne počuti čisto suvereno.

Tudi z manjšimi psi se lepo razume, ji pa pri teku in igri z njimi raje nadenejo nagobčnik, čisto iz preventivnih varnostnih razlogov, ni pokazala znakov agresije.

Zanj iščemo dom, kjer že biva stabilen pes. Če so v družini otroci, je bolje, da so že malce večji, saj bi jo nenadni gibi in zvoki majhnih otrok lahko prestrašili.

Vsekakor bo Polyana potrebovala malce več časa, da bo svojim posvojiteljem pričela zaupati, da se bo popolnoma sprostila in postala samozavestna greyhoundica. Vendar vemo, da so ravno takšne psičke potem svojim posvojiteljem v ogromno veselje in ponos. Nič čakat, kar posvojit!