HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

Greyhoundica Nina

Pasma: greyhound
Ocenjeno leto rojstva:2010
Spol:samica
Barva: brindle

IZPOLNITE INFORMATIVNI VPRAŠALNIK ZA POSVOJITEV

Nina3Čeprav je elegantna greyhoundica Nina v osmem letu starosti in ji smrček že prekrivajo sive dlake, še vedno verjamemo, da se bo tudi zanjo našel krasen dom in bo dobila priložnost, da okusi lepo življenje, ter topel dotik ljudi.

Nino so njeni lastniki uporabljali kot “mašino” za razplod in je imela več legel mladičkov. Naši irski prijatelji so jo vzeli pod svoje okrilje in jo namestili v začasni dom, kjer navdušeno spoznava lepšo plat življenja. Kot lahko vidite na fotografiji, ji gre to zelo dobro od “tačk”. :). Nina je vitalna hrtica in resnično si zasluži dobiti svoj stalen, ljubeč dom in svoj kavč, ter ljubečo družino, ki ji bo nudila vse to, za kar je bila v preteklih letih prikrajšana.

Zanjo iščemo miren dom, lahko tudi družino s starejšimi otroki, ki imajo primeren odnos do psa. Nina se lepo razume z ostalimi psi, s katerimi začasno biva, ti so umirjeni in ji ustrezajo, gotovo pa se ne bi dobro počutila ob živahnih psih in razigranih mladičkih.

Nina je tipična greyhoundica – prijazna in nežna, rada hodi na sprehode, doma pa poležava in dremucka na kavču. Močno si želimo, da bi vse to lahko počela v svojem stalnem, ljubečem domu.