HRTJI SVET

SLOVENIJE

Pomagamo hrtom v stiski!

Greyhoundica Misty

Pasma: greyhound
Ocenjeno leto rojstva:2. 2. 2012
Spol: samica
Barva: brindle

IZPOLNITE INFORMATIVNI VPRAŠALNIK ZA POSVOJITEV

MistyMisty je prelepa in zelo prijazna greyhoundica, ki jo krasi sivo brindle barva dlake, ki je pri hrtih precej redka.

Njeno dosedanje življenje je identično življenju večini tekmovalnih hrtov – vzrejena je bila za namene hrtje tekaške industrije, dokler je prinašala svojim lastnikom in trenerjem denar, je bilo njeno življenje vsaj malo vredno. Ko na tekmah več ni bila uspešna, so jo uporabili še za razplod in je imela eno leglo mladičkov, potem pa je postala svojim lastnikom popolnoma odveč. Sreča ji vseeno še stoji ob strani in tako je prišla pod okrilje naših irskih prijateljev in ji sedaj skupaj iščemo lep dom.

Misty je pozitivno naravnana psička, ki obožuje ljudi. Ko pride v stik z njimi od sreče veselo poskakuje in prosi za naklonjenost. Njen odnos do ostalih greyhoundov s katerimi se je srečevala je dober, psov majhnih pasem pa do sedaj ni poznala, zato svetujemo ob prvih stikih z njimi zdravo previdnost. Predvidevajo, da bi lahko živela s psom srednje velikosti in mirne narave. Ker ji več pomeni družba ljudi, kot ostalih psov, bi bila čisto zadovoljna in srečna, če bi živela kot edini pes v družini. Zaradi svojega veselja, ki ga pokaže ob stiku s človekom, za posvojitev niso primerne družine z majhnimi otroki, saj bi jih lahko v svoji razigranosti nehote podrla na tla.

Misty je navajena v svoji “sobici” mirno počakati na sprehode in je sobno čista.

Simpatična Misty je res prijazna greyhoundica, obožuje pasje piškotke in vsako pozornost ljudi nagradi z obilnim, nalezljivim veseljem.

Če ste Misty pripravljeni odpreti vrata svojega doma in srca, nam pišite na info@hrtjisvet.org, na vašem kavču pa se lahko razteguje že jeseni.