HRTJI SVET

SLOVENIJE

Pomagamo hrtom v stiski!

Greyhoundica Mimi

Pasma: greyhound
Ocenjeno leto rojstva: april 2009
Spol: samica
Barva: brindle

IZPOLNITE INFORMATIVNI VPRAŠALNIK ZA POSVOJITEV

Mimi1Greyhoundica Mimi ima za seboj žalostno preteklost. Lastnik jo je vzredil za namene hrtje tekaške industrije, odtekla je nekaj dirk, potem pa je ugotovil, da ne dosega primernih rezultatih in nadaljnjih nekaj let je žalostno preživotarila v zavetiščih in kletkah. Še nikdar ni okusila radosti drugačnega življenja. Pri njenih osmih letih pa se je končno tudi njej nasmehnila sreča in je prišla pod okrilje naših irskih prijateljev in ji sedaj skupaj iščemo lep dom.

Mimi je zelo nežna in prijazna hrtica, obraz ji krasijo prelepe oči z globokim pogledom iz katerega razberemo njeno modrost in kanček žalosti. Ljudi se ne boji in uživa v njihovi naklonjenosti, super se razume tudi z ostalimi greyhoundi. Psov manjših pasem do sedaj ni poznala, jih pa sedaj srečuje na sprehodu in jim ne namenja pozornosti. Ni primerna za bivanje z mačkami.

Zanjo iščemo miren dom, lahko tudi z otroki, vendar starejšimi in ne preglasnimi. Posvojitelji naj razumejo, da bo prvič prišla v “velik svet” in ji bo v novem okolju marsikaj neznanega, iz izkušenj pa vemo, da začnejo novi posvojenci hitro s “ta veliko” žlico uživati novo, lepše življenje. Mimi z veseljem hodi na sprehode in bo odlična družabnica tako na potepanjih, kot pri ležanju na kavču.

Mimi si zasluži lep dom, svojo posteljo in ljubezen posvojiteljev. Če ste ji pripravljeni ponuditi to prav vi, nam pišite na: info@hrtjisvet.org.