HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

Greyhoundica Miley

Pasma: greyhound
Ocenjeno leto rojstva: 5. 3. 2016
Spol:samica
Barva: brindle

IZPOLNITE INFORMATIVNI VPRAŠALNIK ZA POSVOJITEV

Miley (2)Miley je na moč prikupna dvoletna greyhoundica, čudovite brindle barve. Naši irski prijatelji pravijo, da je velik pasji sonček – vedno dobre volje in z “nasmehom na ustih”.

Vzrejena je bila za namene hrtje tekaške industrije, vendar pa ni nikdar tekmovala, saj jo je na treningih veliko bolj zanimala igra, kot pa tek za umetno vabo.

Obožuje družbo ljudi in je zelo vesela vsake naklonjenosti, ki ji jo nameni človek. V zameno skoči v zrak in želi človeku podariti poljubček. Z vsemi psi, s katerimi trenutno živi (greyhoundi in lurcherji) se lepo razume. Njenega odnosa do psov manjših rasti in mačk ne poznamo, bo pa opravljen test in bomo to naknadno dopisali. Zaradi svoje vesele narave in igrivosti, ni primerna za družino z majhnimi otroki, saj bi jih lahko v igri nehote podrla na tla.

Za Miley iščemo posvojitelje, ki bi si zanjo lahko vzeli dovolj časa za daljše sprehode, jo odpeljali v pasji park ali varno ograjeno območje, kjer bi se lahko nadivjala in sprostila svojo energijo. Verjamemo, da bo ta čudovita, neobremenjena psička prinesla posvojiteljem veliko veselja in tudi njim veliko krat narisala nasmeh na usta.