HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

Greyhoundica Kaya

Pasma: greyhound
Ocenjeno leto rojstva: 2015
Spol: samica
Barva: črna

IZPOLNITE INFORMATIVNI VPRAŠALNIK ZA POSVOJITEV

IMG_20190806_135026Kaya je srednje velika greyhoundica, ki je bila svoji lastnici odveč in je prišla v oskrbo irskega zavetišča ravno na dan, ko je naša ekipa bila na prostovoljnem delu.

Sprva je bila zelo zmedena, saj ni razumela, zakaj se je kar naenkrat znašla med tujimi ljudmi, v neznanem okolju in obdana z neznanimi psi.

Izgledalo je tudi, da ima nekaj težav s sprednjima tačkama, vendar diagnostika še ni bila izpeljana. Morda je ravno zato postala odveč …

Ko smo jo peljali do veterinarja in šli na sprehod, je veselo in radovedno vohljala okrog. Na povodcu hodi lepo, nič ne vleče.

Je nežna in bolj umirjena, malce zadržana psička, ki se je že precej navezala na vodjo zavetišča, ki skrbi za njo, se ga ob vsakem prihodu zelo razveseli. Med drugimi psi se trenutno še ne počuti najbolje, zato večino časa preživi v hiši.

Za Kayo iščemo posvojitelje, ki ji bodo dali čas in jo bodo sprejeli takšno, kakršna je. Uživala bo na sprehodih, radovedno spoznavala nove poti in poležavala na kavču. Je kje kdo zanjo?