HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

Greyhoundica Gemma

Pasma: greyhound
Spol: samica
Barva: črna
Datum rojstva: 19.05.2018

[buttoncolor=”F70A69″ url=”http://www.hrtjisvet.org/hs/wp-content/uploads/2013/03/Informativni-vpra%C5%A1alnik-Hrtji-svet-Slovenije.doc”]IZPOLNITE INFORMATIVNI VPRAŠALNIK ZA POSVOJITEV[/button]

Gemma2Gemma (tekmovalno ime Glenaulin Gem) je črna, plaha greyhoundica z grenko preteklostjo. Zaradi mirne narave in nizkega lovskega nagona je bila hitro zavržena, saj v skopem naboru tekem ni prinesla zadovoljivih rezultatov. Na srečo so jo pod svoje okrilje pravočasno vzeli naši irski kolegi, mi pa smo se ji odločili ponuditi začasni dom v Sloveniji. V začasnem domu sedaj uživa tako v pasji, kot v mačji družbi. Je sobno čista, brez problemov počaka na svoji mehki postelji med službeno odsotnostjo, na povodcu pa hodi lepo mirno. Trenutno se še navaja na vse zvoke, vonjave in motnje mestnega življenja, strah kaže pred neznanci in pretiranim hrupom.
Za Gemmo iščemo potrpežljive posvojitelje brez majhnih otrok, ter mirnim okoljem. Priporočamo sobivanje s stabilnim psom za lažje premagovanje njenih strahov. Družba mačk ji ni problem.