HRTJI SVET

SLOVENIJE

Pomagamo hrtom v stiski!

Galgo Pinteño

Pasma: galgo
Ocenjen datum rojstva: januar 2013
Spol: samček
Barva: bela in črna

941000018970845

IZPOLNITE INFORMATIVNI VPRAŠALNIK ZA POSVOJITEV

PinteñoGalgo Pinteño je samček srednje rasti, lepega in res posebnega videza. V sebi nosi umirjen in nežen karakter, zato zelo težko shaja v zavetiščnem krdelnem življenju, sploh, ko se nanj spravijo dominatni samci. In to se mu dogaja vsak dan! Seveda ni potrebno poudariti, da je zaradi tega postavljen najnižje na lestvici, kar pomeni, da tudi do hrane pride zelo težko ali pa kakšen dan sploh ne, zato večino dneva preživi v hiški in se ne želi spravljati v težave – preživi pač!

Galgo Pinteño do ljudi ni zadržan in išče stik s prostovoljci, zelo rad se pride pocartljat in si vidno želi pripadati svojemu človeškemu prijatelju, prav tako se zelo lepo razume s psi in psičkami v ogradi, ki so podobnega karakterja kot on, torej umirjeni, nekonfliktnimi in prijazni.

Pinteño je galgo, ki mu zavetiščno življenje dela škodo, zato si zanj želimo, da bi že to pomlad pripotoval v čisto svoj dom in k svojim ljudem, da bi ga imeli brezpogojno radi in s katerimi bi se lahko sprehajal ter zajemal življenje z veliko žlico. Mu lahko vi ponudite kotiček svojega doma in mu podarite vaše srce?

Pinteño NUJNO išče dom!