HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

Galgo Jake

Pasma: galgo
Spol: samec
Barva: bela
Datum rojstva: 1.2.2019

IZPOLNITE INFORMATIVNI VPRAŠALNIK ZA POSVOJITEV

Jake je krasen, srednje velik bel galgo, z malo krajšim repkom. Je zelo nezaupljiv in se nam je v ogradi ves čas izogibal ter lajal, saj se nas je bal. Ni se nam pustil pobožati in ni se nam približal niti toliko, da bi nas povohal. Dlje časa, ko smo bili v ogradi, bližje je bil, vendar vedno na varni razdalji. Čez čas je nehal lajati in se celo ulegel, vendar je ob vsakem poskusu, da bi se mu približali, zbežal. Predvidevamo, da bi se sčasoma sprostil, vendar bo v zavetišču težko napredoval. Zanj iščemo izkušenega skrbnika, ki bo razumel, da bo Jake potreboval več časa, da se sprosti in navadi na novo okolje in na ljudi. Zaželjena je družba drugega, stabilnega psa, ki bi mu bil v oporo. Z drugimi psi v ogradi se je odlično razumel in ni bil konflikten.
Za Jake-a mestno, urbano okolje ni primeren prostor, zato iščemo posvojitelja, ki živi nekje, kjer ni velike gneče ljudi in prometa.
Če ste pripravljeni Jake-u ponuditi priložnost, da se navadi našega življenja, da se počasi sprosti in ugotovi, da smo ljudje lahko tudi prijazni, da roka lahko boža … Nam pišite na info@hrtjisvet.org.