HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

Galga Kalesi

Pasma: galgo
Ocenjeno leto rojstva: 07/03/2013
Spol: samica
Barva: brindle
900176000104520

IZPOLNITE INFORMATIVNI VPRAŠALNIK ZA POSVOJITEV

KalesiKalesi je bila predana v zavetišče v začetku lovske sezone, septembra 2017. Je srednje velika galgina brindle barve z nekaj beline. Je res prestrašena psička in tudi v tem primeru je verjetno boljše, da ne vemo, kaj se je z njo v preteklosti dogajalo.

V zavetišču je dvakrat pobegnila iz visoko ograjenih ograd, drugič se v paniki celo poškodovala in morala preživeti kar nekaj časa v hospitalu. V tem obdobju se je počutila bolj varno, s prostovoljko, ki se je ves čas ukvarjala z njo, se je zbližala, lepo je hodila na povodcu, pustila se je božati in počasi sta gradili zaupanja vreden odnos. Sedaj je zapustila hospital in namestili so jo v popolnoma ograjeno ogrado, iz katere ne more pobegnit.

Potrebuje res izkušene posvojitelje, ki bodo znali na pravi način pristopit do tako plašne psičke, miren in varen dom, kjer se bo lahko počasi sprostila in posvojiteljem pričela zaupati.
Družba stabilnega psa, po katerem se bo lahko zgledovala, je skoraj obvezna.

Če imate znanje, voljo in čas, da bi v svoje življenje sprejeli Kalesi, se z njo ukvarjali, ji dali čas ter ji pomagali, da postane bolj samozavestna psička, nas kontaktirajte na info@hrtjisvet.org

Kalesi mora nujno zapustiti zavetišče, saj prostovoljke, ki pomagajo v zavetišču že vrsto let pravijo, da tako plašne galgine še niso videle.