HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

Galga Flavia

Pasma: galgo
Spol: samica
Barva: rjava
Datum rojstva: 2019
941000022941462

IZPOLNITE INFORMATIVNI VPRAŠALNIK ZA POSVOJITEV

Flavia je srednje velika galgica, čudovite lisičje rjave barve, ki je izredno sproščena. Ta krasna galgina nima popolnoma nobenega zadržka pristopiti do človeka – punca prav dobro ve, kako super je naša družba. Ob našem obisku v zavetišču je vedno bila prva ob ograji in prva, ki nas je veselo pozdravila ob vstopu v ogrado ter nam sledila na vsakem koraku. Človeka tako naravnost obožuje, kar zna tudi pokazati.
Za Flavio iščemo dom, kjer bo lahko pokurila svojo odvečno energijo, tako da potrebuje nekoga, ki uživa v naravi na dolgih sprehodih in jo je pripravljen tudi miselno zaposliti – seveda se ne bo branila tudi poležavanja na kavču. Zaradi svoje popolnoma neobremenjene narave je primerna tudi za aktivnejše začetnike. Z psi v ogradi se je odlično razumela in je tudi ni motilo, da je bil njem cimer nemški ovčar dokaj vsiljiv – našo pozornost je kar hitro znala preusmerit iz njega na sebe.
Vsekakor bo v svoj dom prinesla obilo smeha, naklonjenosti in svoje klovnovske narave, ki bo očarala vsakogar, ki jo bo spoznal. Žal pa Flavia ni primerna za posvojitelje z mački.