HRTJI SVET

SLOVENIJE

Društvo za pomoč hrtom v stiski!

Galga Dona

Pasma: galgo
Spol: samica
Datum rojstva: 20/11/2011
Barva: rjava
941000013904423

IZPOLNITE INFORMATIVNI VPRAŠALNIK ZA POSVOJITEV

Dona1Dona je 8 letna galgica svetle krem barve s prikupnimi pokončnimi ušesi. V zavetišče je prispela oktobra 2018, kjer smo jo novembra tudi spoznali. Prišla je namreč le nekaj dni pred našim prihodom. Je srednje velika samička, ki se v zavetišču resnično ne znajde dobro.

Boji se tako psov, kot ljudi, po vrhu vsega pa je psička še epileptična. Žal smo bili priča enemu takemu napadu tudi, ko smo bili v zavetišču. Tako okolje za psa, kot je Dona nikakor ni primerno, zato psička nujno išče dom. In to tak, kjer bodo posvojitelji razumeli, da gre za psičko, ki bo potrebovala nekaj časa, da se navadi na novo okolje in ponovno začne zaupat človeku.

Verjamemo, da bo z nekaj začetnega truda kmalu postala vaša senca in vdana hrtja družabnica. Poleg tega pa ji bodo novi posvojitelji morali nuditi tudi podporo in oskrbo, ki jo pes z epilepsijo potrebuje. Je kje kdo, ki lahko pogleda mimo Donine starosti in bolezni ter bi tej čudoviti psički ponudil novo priložnost v življenju? Resnično si jo zasluži!